360º Virtual Tour op maat

Wil je jouw bedrijf optimaal online presenteren? Dan is een 360º Virtual Tour iets voor jou. Je kunt de bezoekers van je website door middel van 360 graden panoramafoto’s of een virtuele tour een goede indruk geven van de activiteiten en vestiging/locatie van je bedrijf. De online bezoeker kan zo echt de sfeer proeven zonder fysiek aanwezig te zijn.

Wat is een 360º virtual tour

Foto’s hebben een belangrijke functie binnen de online presentaties van elke onderneming. Door middel van deze foto’s kan een goede indruk gegeven worden van de activiteiten en de vestiging/locatie van de onderneming. Echter, u ziet maar een gedeelte.

Om de (potentiële) klant echt de sfeer te laten proeven zonder fysiek aanwezig te zijn, is een 360° panorama een ultieme aanvulling op de online presentatie.

Een 360° panoramafoto is een interactieve manier om de bezoekers van een website een duidelijk beeld te geven van de omgeving. Door middel van de muis kun je de kijkrichting veranderen waardoor het lijkt of je midden in de gefotografeerde ruimte staat. De bezoeker kan de sfeer en uitstraling van de ruimte of omgeving alvast proeven zonder dat deze daadwerkelijk aanwezig is.

Voor een optimale beeldbeleving op de mobiele telefoon of tablet, klik hier voor een schermvullende weergave!

Om een nog beter overzicht te geven van buitenlocaties bestaat ook de mogelijkheid om m.b.v. een telescoopmast tot 7 meter hoogte 360° panoramafoto’s te maken. Met behulp van een kabelballon kunnen ook panoramafoto’s gemaakt worden tot een hoogte van wel 100 meter! Ofwel de ultieme beeldbeleving!

Panoramafoto’s  gecombineerd tot een virtuele tour zijn breed toepasbaar in vele branches:
* makelaardij
* horeca: hotels, restaurants, cafe’s, etc.
* architectuur
* bedrijven
* vakantieverblijfen
* detailhandel: winkels, etc.
* garagebedrijven
* gemeenten
* interieur en inrichtingen
* etc.

Waarom een 360º Virtual Tour

U zult zich misschien afvragen wat de meerwaarde is van een virtuele rondleiding als toevoeging op uw online presentatie. Naast het gegeven dat uw bezoekers in een visuele omgeving ondergedompeld worden, leveren de virtuele rondleidingen van 360º Virtual Tour u veel meerwaarde op:

Uw website wordt beter bezocht, bezoekers blijven langer op uw website, maken beter kennis met uw bedrijf en staan positiever tegenover uw bedrijf. Uw locatie is altijd open en kent geen sluitingstijden.

Voor een optimale beeldbeleving op de mobiele telefoon of tablet, klik hier voor een schermvullende weergave!

De enige manier om klanten aan te trekken en ze de voordelen van elk product of dienst te laten zien, is door uit te leggen en te laten zien wat ze kunnen verwachten voor hun geld. Vandaag de dag zijn er nog veel bedrijven die belangrijke verkopen missen door niet het maximale uit het gebruik van internet marketing halen.

Uw website is uw “etalage”. Hier kunt u laten zien wat u de bezoeker te bieden heeft door deze langer dan gemiddeld 30 seconden op uw website te houden. U heeft iets nodig dat de aandacht trekt, iets visueels en iets waar mensen over praten en dat ze onthouden, zodat ze er toe gezet worden uw website vaker te bezoeken.

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, denk dan eens aan de voordelen die een 360 graden virtuele rondleiding u biedt….

Het idee is redelijk simpel. Als een foto meer zegt dan duizend woorden, denk dan eens aan de voordelen die een 360 graden virtuele rondleiding u biedt… 360 graden virtuele rondleidingen geven uw klanten de mogelijkheid te zien wat u doet op een manier die “gewone” 2D fotografie u niet kan bieden. Virtuele rondleidingen geven bezoekers een compleet overzicht in plaats van alleen bepaalde delen en roepen vragen en onzekerheden op bij de bezoekers.

Kortom, door het toevoegen van een interactieve 360º virtual tour wordt uw website uniek en aantrekkelijk. U behaalt hiermee een voorsprong op uw concurrenten, u komt beter onder de aandacht en u verhoogt uw verkoop.

Aanpak 360º Virtual Tour

Indien u een 360º virtuele rondleiding heeft besteld, dan wordt de volgende aanpak gehanteerd:

aanpak

  1. FOTOGRAFEREN: U wordt zo spoedig mogelijk gebeld om een afspraak in te plannen voor de fotografie. Een professionele fotograaf komt bij u langs om de foto’s die nodig zijn voor de 360º panorama’s te maken.
  2. SAMENVOEGEN: Terug op kantoor worden de foto’s ingeladen en worden deze naadloos samengevoegd tot 1 of meerdere 360º panoramafoto’s.
  3. COMBINEREN: De afzonderlijk gemaakte 360º panoramafoto’s kunnen vervolgens gecombineerd worden tot een interactieve virtuele rondleiding.
  4. LEVEREN EN PUBLICEREN: U ontvangt alle bestanden die nodig zijn voor het publiceren op uw eigen website. Heeft u hierbij hulp nodig, dan kunnen wij u daarbij ondersteunen.

360º Virtual Reality Tour

t gevoel dat je midden in de foto of film staat. Je bent er echt bij!

Het jaar 2016 is hét Virtual Reality (VR) jaar. VR is enorm in opkomst. Steeds meer fabrikanten brengen VR brillen op de markt. Een VR bril is als het ware een klein beeldscherm dat door middel van een bril vlak voor je ogen geplaatst wordt. Om een realistische gebruikerservaring te bieden, wordt het beeld geprojecteerd alsof het zich enkele meters verderop afspeelt. Hierdoor heb je het gevoel dat je midden in de foto of film staat. Je bent er echt bij.

De virtuele tours van 360ºVirtualTour zijn standaard geschikt gemaakt voor een aantal VR brillen.

VR-brillen

VR brillen

De VR brillen kunnen onderscheiden worden in 2 categorieën, mét en zonder geïntegreerd scherm. Bij een VR bril zonder geintegreerd scherm kan men een smartphone plaatsen. Deze draagt dan zorg voor de projectie van de beelden voor het oog. Een VR-bril kan worden gebruikt voor het spelen van games en het bekijken van films, maar kunnen ook gebruikt worden als hulpmiddel voor  een overweldigende en ultieme 360º virtual tour ervaring. Daarom zijn de virtual tours van 360ºVirtualTour voorzien van de mogelijkheid om deze met een VR bril te bekijken en te ervaren.

Google Cardboard

Google Card BoardGoogle Cardboard is een Virtual Reality (VR) project van Google. Het is een stuk karton met twee lenzen, dat gevouwen kan worden tot bril. Deze Google Cardboard neemt je mee in een virtuele wereld. Je gebruikt deze samen met je eigen smartphone. In principe kan ieder formaat smartphone gebruikt worden met de cardboard, maar smartphones met een scherm vanaf 4,5 inch (bijvoorbeeld een iPhone 6 of een Samsung Galaxy S6) geven de beste ervaring. Je plaatst je smartphone in de Cardboard en klemt hem vast. Kijken maar! En dat voor een zeer lage prijs.

 

Samsung Gear VR

Samsung Gear VRDe Gear VR is een virtual reality-bril van Samsung en is ontwikkeld in samenwerking met Oculus. De Gear VR wordt eenvoudig aangesloten op een telefoon van Samsung (Galaxy Note 4, Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge). Je klikt de smartphone in de bril en die gaat meteen in de ‘virtual reality modus’. De bril draagt zeer comfortabel en heeft aan de zijkant een touchpad en een terug-button. Hierdoor kun je makkelijk door het menu navigeren. Doordat de bril op je hoofd rust en de telefoon in de bril geklikt is, word je tijdens het dragen op geen enkele manier belemmerd.

 

Andere VR brillen die 360VirtualTour ondersteunt zijn:

  • HOMiDO
  • Zeiss VR One
  • ColorCross VR

Deze werken allen volgens het principe waarbij de smartphone in de VR bril wordt geplaatst.
Vraag hier een vrijblijvende offerte voor een 360º Virtual Tour op maat aan >>

error: Content is protected !!