Google Maps Business View

Uw klanten online bij u binnen laten kijken? Naast de 360º virtuele rondleidingen op maat maakt 360VirtualTour ook virtuele rondleidingen voor Google Maps Business View. Dit is een Google Street-View voor binnen bij uw bedrijf. Hiermee zet u uw bedrijf letterlijk op de kaart! Aan uw bedrijfsvermelding op Google wordt de “Binnen kijken” (See inside) optie toegevoegd. Uw bedrijf valt beter op in de zoekresultaten van Google, geeft u de mogelijkheid online bezoekers alvast uw bedrijf te laten “beleven” en 360 graden rond te kijken in uw bedrijf.

Waarom Google Maps Business View?

• Met een Google virtuele rondleiding kunt u de interesse in uw bedrijfsvermelding verdubbelen.

• Google is nummer 1 voor lokale zoekopdrachten. 62% van de mensen gebruikt Google om online te zoeken naar restaurants en hotels.

• 360 graden beelden van Google versterken de Google inhoud en dit heeft een positief effect op de ranking binnen de Google producten, zoals Google Search en Google Maps. Dit levert meer bezoekers naar uw website en uiteindelijk meer klanten.

• De website wordt beter bezocht, bezoekers blijven langer op de website, maken beter kennis met uw bedrijf en staan positiever tegenover uw bedrijf. De locatie is altijd open en kent geen sluitingstijden.

• Online bezoekers worden alvast “verleid” en krijgen een optimale indruk van wat u te bieden heeft.

• Lagere kosten ten opzichte van adverteren.

Kortom, redenen genoeg om uw bedrijf met behulp van Google Business View voor binnen op de kaart te zetten.


Hoe werkt Google Maps Business View?

Wanneer bezoekers zoeken via Google dan zien ze, wanneer ze uw bedrijf vinden, de optie “Binnen kijken”. Hiermee kan de bezoeker via Google online “rondlopen” door uw bedrijf.

Google Business View

Hoe werken we?

Wanneer u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van Google Maps Business View via 360VirtualTour kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van uw wensen leggen we uit wat de mogelijkheden zijn en eventueel komen we langs om u bedrijf te bekijken. Daarna maken we een afspraak voor het maken van de foto’s. Op de dag van de afspraak lopen we eerst samen door uw bedrijf om te beoordelen of de presentatie goed is. Als alles in orde is, maken we de foto’s. Terug op kantoor worden de beelden bewerkt en binnen de Google Search en Maps omgeving geplaatst.

Meer weten over Google “Binnen kijken”?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

error: Content is protected !!