Blog
Interieur Pershing 90 motorjacht

360º panorama van salon Pershing 90

Een aantal weken geleden heb ik voor Jachtbouw Loedeman uit Elburg een fotoreportage mogen maken van een Pershing 90. Een motorjacht van ongeveer 27 meter. Van dit motorjacht heeft Loedeman het interieur deels verbouwd. Ook hebben zij een volledig nieuw teakdek gelegd, bekleding vernieuwd en het schip grotendeels voorzien van nieuwe apparatuur. Ofwel een complete refit.

Na afronding van dit project zijn wij gevraagd om zowel een 360º panoramafoto als exterieurfoto’s en interieurfoto’s te maken van dit motorjacht. Een hele leuke en mooie klus om te doen. Hieronder de 360º panorama van de salon van dit prachtige motorjacht.


Voor een optimale beeldbeleving op de mobiele telefoon of tablet, klik hier voor een schermvullende weergave!

Verder hieronder een kleine selectie uit de fotoreportage.

Deze diashow vereist JavaScript.

Jachtbouw Loedeman heeft naast een uitgebreide watersportwinkel, een schitterende werkplaats. In deze werkplaats kunnen schepen tot 30 meter, met een maximum gewicht van 100 ton, geplaatst worden. In deze werkplaats worden de schepen geplaatst waar voor reparatie en/of onderhoud. Of het nu gaat om het repareren van een teakdek of het vernieuwen van een compleet interieur.

error: Content is protected !!