Blog
Beach Hockey - Beach Kampen 2016

360º panorama Beach Kampen 2016

Vorige week werd op het van Heutszplein Beach Kampen 2016 georganiseerd. Stichting Beach Kampen heeft zichzelf als doel gesteld jaarlijks een stadsstrand te realiseren in de historische binnenstad van Kampen om hier een unieke ‘beach’sfeer te creëen en in een leuke setting zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen.

Beachhockey

Zaterdag 4 juni was Hockey Club Kampen in de gelegenheid gesteld om een Beachhockey toernooi te organiseren voor jong en oud. Tijdens het toernooitje van de C- en D-jeugd heb ik weer een 360º panoramafoto gemaakt en deze toegevoegd aan Kampen360.nl. Klik op de afbeelding hieronder om de 360º panorama te bekijken.

Beach Hockey - Beach Kampen 2016

Beach Kampen is een stichting die in 2013 is opgericht door een groep enthousiaste vrijwilligers. Het doel is in Kampen een jaarlijks terugkerend strand-evenement te organiseren, waarbij we het van Heutszplein omtoveren tot een waar stadsstrand aan de IJsselkade, waar volop gesport kan worden!

Wat is er te doen op Beach Kampen?

De organisatie wil in Kampen graag een zo breed mogelijk publiek aanspreken en organiseert daarom diverse (sport) activiteiten.
Hierbij kun je denken aan; beachvolleybal, voetvolleybal, beachsoccer, beachtennis, beachkorfbal, beachhockey, een wedstrijd zandkastelen bouwen en ga zo maar door.

Lekker sportief bezig zijn met je voeten in het zand, dát is Stichting Beach Kampen!

error: Content is protected !!