Blog
Motorjacht

360º Virtual Tour t.b.v. verkoop zeil- en motorjachten

Al enige tijd worden, ten behoeve van de verkoop, in de presentaties van woningen 360º panoramafoto’s toegepast. Vaak worden meerdere gecombineerd tot een virtuele tour. Deze manier van presentatie is binnen de vastgoedmarkt gemeengoed geworden, maar wordt echter nog weinig toegepast bij de verkoop van zeil- en motorjachten.

Voor een optimale beeldbeleving op de mobiele telefoon of tablet, klik hier voor een schermvullende weergave!

Ook bij de presentatie van deze jachten hebben foto’s een belangrijke functie binnen de (online) presentatie. Door middel van deze foto’s kan een goede indruk gegeven worden van het jacht. Om de potentiële koper echt de sfeer te laten proeven zonder fysiek aanwezig te zijn, is een 360° virtuele tour een ultieme aanvulling op de online presentatie. Helemaal wanneer het gaat om grote tot zeer grote zeil- en motorjachten.

Potentiële kopers komen vaak van ver en zijn niet vaak in de gelegenheid even langs te komen. Met behulp van een virtuele tour kunnen geïnteresseerden een eerste indruk krijgen van het jacht. Deze eerste indruk bepaald de reactie die daarop volgt. Zij bekijken dus eerst de online presentaties en beslissen aan de hand van de indrukken die zij opdoen of ze besluiten het jacht “fysiek” te bezoeken. Een goede online presentatie is dus van groot belang. Een virtuele tour opgenomen in deze presentatie verhoogd nog meer de beleving van het jacht.

Standaard zijn de 360º virtuele rondleidingen van 360VirtualTour voorzien van de mogelijkheid deze te bekijken met behulp van een aantal Virtual Reality (VR) brillen. 2016 wordt het jaar van de VR. Er komen steeds meer VR brillen op de markt. De kans dat een potentiële online bezoeker een dergelijke VR bril heeft wordt dus steeds groter. Het bekijken van de virtuele rondleidingen van 360VirtualTour met een VR bril heb je het gevoel midden in het jacht te staan. Je bent er echt bij!

Google Card BoardU kunt ook overwegen uw klanten, relaties of potentiële kopers een Google Cardboard, als relatiegeschenk, aan te bieden. Dit is een stuk karton met twee lenzen dat gevouwen kan worden tot een bril. Deze gebruik je dan samen met je smartphone. Deze Cardboard zijn (volledig) te bedrukken in uw eigen huisstijl en met uw eigen logo. Informeer naar de mogelijkheden door contact met 360VirtualTour op te nemen.

error: Content is protected !!