Blog
Corton Google Business View

Google Street View Virtuele Tour voor Corton BV

Onlangs heeft 360VirtualTour een Google Street View virtuele tour voor binnen gemaakt voor Corton in Kampen. Hiermee wordt Corton letterlijk op de kaart gezet. Aan de al aanwezige bedrijfsvermelding op Google wordt de optie “Binnen kijken” toegevoegd. Corton valt daardoor beter op in de zoekresultaten van Google en geeft de mogelijkheid online bezoekers 360º rond te laten kijken in de showroom en deze volledig te laten beleven.

Google Street View Bedrijfs- en detailfoto’s

Naast de Google virtuele tour zijn er ook een aantal bedrijfsfoto’s en detailfoto’s gemaakt. Het gaat dan om interieur en exterieur foto’s. Ook deze zijn toegevoegd aan de bedrijfsvermelding op Google Business View en werden als hoge resolutie bestanden geleverd aan Corton voor gebruik op de eigen website en/of brochures.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bent u ook geïnteresseerd in een Google Street View Virtual Tour? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Corton stalinrichtingen

Corton stalinrichting voor paarden is meer dan 40 jaar een begrip, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Corton kiest in beginsel voor kwaliteit en besteedt zorg aan de keuze van materialen en afwerking van haar producten. Ze stemmen voortdurend de eisen waaraan de producten moeten voldoen af op de praktijk, vooral waar het duurzaamheid en veiligheid betreft. Corton heeft diverse technieken ontwikkeld om het huisvesten van paarden veiliger, plezieriger en economischer te maken, en biedt systemen die de verzorging en de training van paarden vergemakkelijken. Zij helpen u graag een goede stalinrichting te realiseren.

“Een leerschool van vele tientallen jaren en het goed luisteren naar praktijkervaringen van onze klanten, in combinatie met nieuwe materialen en constructiemethodes, zijn de basis voor een serie prima producten van Corton. De materialen worden vervaardigd in ons modern produktiebedrijf te Kampen. Wij leveren aan de professionele stalhouderij, maar ook aan de liefhebber die één of enkele paarden aan huis houdt. Corton is een begrip in de paardenwereld. Wie het beste eist, kiest Corton”, aldus Erwin Liefers van Corton BV.

 

error: Content is protected !!