Blog
Interieur Wijnhandel Hengst

Google Street View Virtuele Tour voor Wijnhandel Hengst

Onlangs heeft 360VirtualTour een Google Street View virtuele tour voor binnen gemaakt voor Wijnhandel Hengst in Kampen. Hiermee wordt Wijnhandel Hengst letterlijk op de kaart gezet. Aan de al aanwezige bedrijfsvermelding op Google wordt de optie “Binnen kijken” toegevoegd. Wijnhandel Hengst valt daardoor beter op in de zoekresultaten van Google en geeft de mogelijkheid online bezoekers 360º rond te laten kijken in de winkel en deze volledig te laten beleven.

Google Street View Bedrijfs- en detailfoto’s

Naast de Google virtuele tour zijn er ook een aantal bedrijfsfoto’s en detailfoto’s gemaakt. Het gaat dan om foto’s. Ook deze zijn toegevoegd aan de bedrijfsvermelding op Google Business View en werden als hoge resolutie bestanden geleverd aan Wijnhandel Hengst voor gebruik op de eigen website en/of brochures.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bent u ook geïnteresseerd in een Google Street View Virtual Tour? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wijnhandel Hengst

Sijbren en Carla Hengst zijn sinds 1 oktober 2013 de trotse eigenaren van Wijnhandel Slijterij Hengst te Kampen. Door jarenlange ervaring als leverancier aan Horeca bedrijven en het volgen van verschillende nascholingen, hebben ze veel kennis op het gebied van gedistilleerd (waaronder whisky en likeuren) en vooral wijnen opgedaan. Hierdoor kunnen zij u goed adviseren bij het maken van uw keuze. Heeft u bijvoorbeeld advies nodig bij het maken van uw wijn/spijs combinatie? Geen probleem, hierbij helpen zij u graag!

Zij passen het assortiment altijd aan de jaargetijden aan waardoor de juiste combinaties altijd voorhanden zijn. Het assortiment bestaat uit wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld, speciaal bieren en gedistilleerd. Ook kunt u bij Wijnhandel Hengst terecht voor een uitgebreid assortiment relatiegeschenken waarbij maatwerk voor u zeker tot de mogelijkheden behoord.

Ze organiseren regelmatig proeverijen. De ene keer komt een bepaald Wijnhuis aan bod, de andere keer is dit Whisky of Port. Ook is het mogelijk om in de winkel vele van de producten te komen proeven.

error: Content is protected !!