Waarom een 360° Virtual Tour?

U zult zich misschien afvragen wat de meerwaarde is van een virtuele rondleiding als toevoeging op uw online presentatie. Naast het gegeven dat uw bezoekers in een visuele omgeving ondergedompeld worden, leveren de virtuele rondleidingen van 360º Virtual Tour u veel meerwaarde op:

Uw website wordt beter bezocht, bezoekers blijven langer op uw website, maken beter kennis met uw bedrijf en staan positiever tegenover uw bedrijf. Uw locatie is altijd open en kent geen sluitingstijden.

Voor een optimale beeldbeleving op de mobiele telefoon of tablet, klik hier voor een schermvullende weergave!

De enige manier om klanten aan te trekken en ze de voordelen van elk product of dienst te laten zien, is door uit te leggen en te laten zien wat ze kunnen verwachten voor hun geld. Vandaag de dag zijn er nog veel bedrijven die belangrijke verkopen missen door niet het maximale uit het gebruik van internet marketing halen.

Uw website is uw “etalage”. Hier kunt u laten zien wat u de bezoeker te bieden heeft door deze langer dan gemiddeld 30 seconden op uw website te houden. U heeft iets nodig dat de aandacht trekt, iets visueels en iets waar mensen over praten en dat ze onthouden, zodat ze er toe gezet worden uw website vaker te bezoeken.

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, denk dan eens aan de voordelen die een 360 graden virtuele rondleiding u biedt….

Het idee is redelijk simpel. Als een foto meer zegt dan duizend woorden, denk dan eens aan de voordelen die een 360 graden virtuele rondleiding u biedt… 360 graden virtuele rondleidingen geven uw klanten de mogelijkheid te zien wat u doet op een manier die “gewone” 2D fotografie u niet kan bieden. Virtuele rondleidingen geven bezoekers een compleet overzicht in plaats van alleen bepaalde delen en roepen vragen en onzekerheden op bij de bezoekers.

Kortom, door het toevoegen van een interactieve 360º virtual tour wordt uw website uniek en aantrekkelijk. U behaalt hiermee een voorsprong op uw concurrenten, u komt beter onder de aandacht en u verhoogt uw verkoop.

error: Content is protected !!